mw. mr. W.C.G.M. (Wilma) van Hoof

Wilma van Hoof

Advocaat en mediator

Contactgegevens
Tel. : 013-584 14 84
Fax : 013-584 14 85
E-mail : vanhoof@jlinssen.nl

 

 

Specialisme
- burgerlijk recht, en;
- personen- en familierecht.

Opleiding
Nederlands Recht

 

Over

Wilma van Hoof is advocaat en mediator, sinds 2004 bij   Linssen De Ruijter Advocaten. Wilma houdt zich bezig met het civiele recht en zij heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Zij is aangesloten bij de vereniging van Familierechtadvocaten Scheidingsmediators (vFAS) en heeft een ruime ervaring in het personen- en familierecht in de breedste zin van het woord, onder meer met betrekking tot echtscheidingen, scheidingsmediation, verdeling van gemeenschappen, afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, beëindiging van samenlevingsrelaties, alimentatiezaken en alle zaken die met kinderen te maken hebben, zoals gezag, zorgverdeling, erkenning en ontkenning van ouderschap, ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing.

Lidmaatschappen

de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS).

Rechtsgebiedenregister

Wilma is in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten (NOvA) geregistreerd op de volgende rechtsgebieden:

- personen- en familierecht.

Op grond van deze registratie is Wilma verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de NOvA tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.