ADVOCAAT-MEDEWERKER / (GEVORDERD) ADVOCAAT-STAGIAIR

Linssen  De Ruijter advocaten is op zoek naar een advocaat-medewerker/(gevorderd) advocaat-stagiair met ervaring op het gebied van de algemeen civiele praktijk en ondernemingsrechtelijke praktijk. Het kantoor heeft een brede praktijk van zakelijke en particuliere klanten.

Over ons

Linssen De Ruijter Advocaten is in 2003 opgericht door mr. dr. J.G.A. Linssen en mr. B.G.M. de Ruijter. Bij Linssen De Ruijter Advocaten werken momenteel vier advocaten, twee juridisch medewerkers en vier ondersteunende medewerkers.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een advocaat-medewerker of (gevorderd) advocaat-stagiair die beschikt over een gezonde ambitie en goede juridische kennis en vaardigheden.

Wat bieden wij?

Linssen De Ruijter Advocaten biedt goede arbeidsvoorwaarden in een prettige, professionele werksfeer waarbij veel ruimte wordt geboden voor persoonlijke ontwikkeling en groei. De beloning is marktconform en (mede) afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Contactgegevens

Heb je interesse in onze vacature?

Stuur dan je (schriftelijke) sollicitatiebrief met curriculum vitae aan de heer Linssen, via de e-mail: jlinssen@jlinssen.nl of per post:

Linssen  De Ruijter Advocaten
t.a.v. mr. dr. J.G.A. (Jack) Linssen
Spoorlaan 388
5038 CD TILBURG