mw. mr. L.J.J. (Laura) van Asseldonk

Advocaat

Contacgegevens
Tel. : 013-584 14 84
Fax : 013-584 14 85
E-mail : lvanasseldonk@jlinssen.nl

 

 

Specialisme
- arbeidsrecht

Opleiding
Arbeidsrecht

Over

Laura heeft zich de afgelopen jaren volledig toegelegd op het Arbeidsrecht. Daarbij heeft zij door de ruime ervaring in het vak geleerd om verder te kijken dan het papieren dossier en staat naast toepassing van het recht op een professionele en doordachte wijze vooral en juist ook effectieve aandacht voor de cliënt centraal. Door de combinatie van inhoud en nauw contact met de cliënt is de toegevoegde waarde van haar als advocaat een gegeven. Bijstaan van zowel werkgevers als werknemers maakt tevens dat zij meerdere invalshoeken in een dossier ziet.

Opleiding en ervaring

Laura begon, na afronding van haar studie rechten aan de Katholieke Universiteit Brabant (thans Tilburg University) en Université Catholique de Louvain (Louvain-la-Neuve) haar loopbaan als advocaat,  die inmiddels al meer dan twee decennia beslaat, in de algemene praktijk.

Laura heeft in 2019 de specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie cum laude afgerond.

Laura beheerst ook meerdere talen op een hoog niveau, waaronder de Franse taal.

Lidmaatschappen
- Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda 's-Hertogenbosch (VAR);
- Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), en;
- Vereniging de Jonge Balie Zeeland-West-Brabant (Jongebaliezwb).

Rechtsgebiedenregister

Laura van Asseldonk staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten (NOvA) geregistreerd op de volgende rechtsgebieden:
- arbeidsrecht.

Op grond van deze registratie is Laura verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de NOvA tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.